ENKEL SMOKEY EYE

Jeg elsker en enkel smokey eye og bruker det til både hverdag og fest. Jeg går som regel for bruntoner for et mer naturlig utrykk. Jeg har store planer om å komme tilbake på youtube og ha lengre sminkevideoer, men enn så lenge er det IGTV som gjelder. Håper dere liker videoen <3


PRODUKTER

Sensai Glowing Base

By Terry CC Cellularose Brightening CC Serum 3 Apricot Glow

YSL All Hours Foundation BD50

Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Liquid Concealer 102

Anastasia Dipbrow Pomade Brown Medium

Sensai New Eyeshadow Palette 02 Night Sparkle

Sensai Eyeliner Pencil Brown

Dior Diorshow Pump ’N’ Volume Mascara

Benefit Gimmie Brow+

Chanel Soleil Tan De Chanel

Giorgio Armani Beauty Neo Nude A-Blush 51

RMS Beauty Liminizer X Quad

MAC lipliner subculture

Lancôme L’Absolu Rouge Sheer Lipstick 202 Nuit & Jour

2 comments

    • Hei Karen! Jeg husker faktisk ikke hvor jeg kjøpte det, kan ha vært på Tax Free i Oslo. Det var en liten diskusjon rundt det på IG og jeg mener noen nevnte at Fredrik og Louisa hadde den ikke. Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *