NEDRE FOSS GÅRD


Endelig fikk jeg testet ut denne perlen av en restaurant midt i Oslo. Nedre Foss Gård består én restaurant og flere barer like ved Akerselven. Interiøret er bare helt fantastisk, det må kanskje være Oslos vakreste sted? Jeg elsker det kontinentale interiøret med blank messing, lyst skinn, fiskebensparkett og marmor. Utrolig lekkert. De har også klart å få til en veldig koselig atmosfære selv om det føles eksklusivt.


Nedre Foss Gård satser på bærekraftig produksjon, og bruker hele dyr og lokale små produsenter og leverandører. Det er jo veldig fint og jeg synes prisene er passende.

Vi spiste lunsj med østers til forrett og så jordskokksuppe. Det var så godt! Jordskokksuppen var med litt torsk og soltørket tomat. Middagsmenyen består av småretter som kan deles. Det er et middagskonsept som jeg elsker så jeg må tilbake for å teste det. Servicen var også veldig god.


Så hvis du ikke har vært på Nedre Foss Gård anbefales på det varmeste. De har også noen utrolig lekre marmorbad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *