HELLO

Jeg håper dere har hatt en fin start på uken. Jeg har akkurat landet i Oslo og skal være her til torsdag. Det var veldig godt å flykte fra det våte Vestlandet akkurat nå. Det blir litt møter, eventer og kos i Oslo. I dag er det relativt rolig og jeg har litt ekstra tid som skal brukes på sminkejakt. Det er jo så mye mer spennende utvalg her enn i Bergen og jeg liker å ta og føle på produkter før jeg kjøper de. Jeg storkoser meg og kan kalle det for litt jobb, hehe. Først går turen til Heaven Scent, så til Steen & Strøm og kanskje jeg rekker Gimle Parfymeri også

Jeg fikk dessverre ikke filmet hudpleievideoen før jeg dro så den kommer til helgen! Det var så mange gode spørsmål og jeg gleder meg til å filme.

Kåpen min er fra Massimo Dutti og jeansene er vintage 501 modell <3

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *