EN TIL MAMMA OG EN TIL MEG

Annonse i samarbeid med Eir

I dag er det morsdag og det er en fin anledning til å sette ekstra stor pris på mammaen i ditt liv. Mamma og jeg har hatt et tett forhold gjennom livet. Vi har i mange år bare vært oss to og det er ikke mer enn 20 år mellom oss. Hun har lært meg så mye, også når det kommer til å ta vare på huden.

Hun var så på mange måter forut sin tid og ville ha alt så naturlig som mulig. Jeg hadde en periode med tøybleier som baby, det var mye vegetar, yoga og hun var oppmerksom på parabener. Jeg husker at hun lærte meg å behandle huden i ansiktet på en skånsom måte når jeg skrubbet rundt øynene med en grov vaskeklut. Noe jeg er veldig takknemlig for i dag.

Mamma er ikke like forfengelig som meg og bruker sjeldent sminke i hverdagen, men hun tar vare på huden sin. I dag er det 2 for 1 på alle produkter hos Eir i anledning morsdagen. Kjøp 2 eller flere produkter og få den billigste gratis.

Jeg tror en effektiv ansiktspeeling er midt i blinken for mamma. Denne vil fjerne døde huceller og bidra til å fornye huden, samtidig som den gir pleie med havre og nyperose. En dag med peeling i uken kan gjøre underverker for hudteksturen og glød, spesielt på en litt eldre hud. Har du ikke testet den selv enda ville jeg kjøpt to av denne, en til mamma og en til deg selv. Dette er min store favoritt! Du finner Cloudberry Peeling her.

Eller så tenker jeg at Rosehip Serum er midt i blinken for mamma. Hun har en fetere hud enn meg, jeg vil si den kanskje er litt kombinert. Selv om dette er en olje så trekker den godt inn i huden og gir masse fuktighet uten å være fet. Huden får masse fuktighet, blir mer elastisk og mykere. Jeg anbefaler de med en fetere hud å bruke denne om natten, da får huden masse fuktighet og pleie men unngår at den er blank på dagtid. Du finner Rosehip Serum her.

Bruk rabattkoden «morsdag» for å benytte deg av 2 for 1 tilbudet. Du kan kjøpe to av samme produkt eller mikse, du kan også kjøpe flere produkter og få det billigste gratis. Dette tilbudet gjelder kun i dag så her gjelder det å være rask.

God morsdag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *