JEG TESTER SELLERIJUICE

Dere har kanskje fått med dere sellerijuice-trenden som dukket opp for alvor i 2019. Det er takket være Anthony William også kjent som Medical Medium. Han er en amerikansk forfatter og medium som hevder å kunne helbrede kroniske sykdommer og såkalte mysteriesykdommer. Han har ingen utdannelse innenfor helse eller ernæring men bøkene har blitt ekstremt populære.

Jeg hørte om Medical Medium gjennom mamma som fulgte rådene fra boken “Liver Rescue”. Uten å gå i detalj så ble hun kvitt fysiske plager, gikk ned flere kilo og kunne slutte på enkelte medisiner. Jeg kunne se det på henne at hun hadde det mye bedre, fysisk og psykisk. Medical Medium har mottatt ekstremt mye kritikk av faglærte men samtidig veldig mye ros fra de som følger rådene.

Jeg synes det beste er å ta slike trender med en klype salt. Jeg tror på det finnes alternativ medisin som fungerer men ikke er støttet av studier fra vestlig medisin. Samtidig er det viktig å være kritisk og bli skeptisk hvis det er noen som tjener penger. Ja, Medical Medium selger bøker, men rådene er likevel ganske overkommelige. Det handler i hovedtrekk om å spise sunt, fettfattig, vegansk og drikke sellerijuice. Han selger ikke en mirakelpille.

Tar du en titt på Medical Medium sin Instagram er det utallige ekte følgere som deler sine suksesshistorier, hovedsaklig rundt sellerijuice. Den skal ha helbredet eksem, psoriasis, Akne, SIBO, forstoppelse, kronisk utmattelsessyndrom, blodsukkerproblemer, migrene, sur refluks, høyt blodtrykk, avhengighet, binyreproblemer, gikt, allergier, autoimmune forhold og utallige andre. Det høres jo nesten for godt ut til å være sant!

Sellerijuice på tom mage om morgenen gjør det lettere for magen din å fordøye all maten du spiser resten av dagen

  • Det gir kroppen din mer energi
  • Over tid vil det øke produksjon av magesyre (noe man mister hvis man er utsatt for stress over lengre tid – de alle fleste har faktisk for lite magesyre)
  • De naturlige saltene i selleri hjelper nervesystemet og er derfor ekstra fine å få i seg for folk som sliter med depresjon eller andre nerve-relaterte sykdommer
  • Sellerijuice styrker kroppens evne til å absorbere B12 og sink
  • Det hjelper til med å reparere celler inni leveren og gir støtte til binyrene
  • Det hjelper til med å regulere pH verdien i fordøyelsesystemet

For å få en effekt så skal man drikke minimum 4 dl fersk sellerijuice på tom mage hver morgen. Det vil ta noen uker før man kan merke en forskjell. Noen har drukket det hver dag i over 1 år og sverger til det.

Jeg har ingen kroniske sykdommer men jeg sliter en del med magen. Jeg kan reagere på veldig mye mat og det er utrolig slitsomt. Så min interesse for å teste sellerijuicen er for å se om magen min kan bli bedre. Jeg kjøpte en juicer og har testet det litt sporadisk, jeg har ikke klart å få inn rutinen på å drikke det hver morgen. Magen min har vært litt bedre de dagene jeg har drukket sellerijuice men det kan også være tilfeldig. Nå skal jeg se om jeg kan holde det i tre uker så jeg kan komme tilbake med en personlig dom over sellerijuicen.

Det er uansett utrolig digg å ha en juicer i hus!

4 comments

  • Ref mage: har du prøvd å kutte hvetegluten og kumelk? Det er disse to matvarene som hyppigst gir mageproblemer, samt eksem.

    • Jeg prøver men jeg synes det er så vanskelig. De gangene jeg klarer å holde meg helt unna alt av hvete, smør, ost og melk har magen min det helt klart mye bedre. Melk har blitt helt erstattet med havremelk og mandelmelk, men jeg sliter litt med smør og ost. Målet er å kutte det helt ut <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *