BABY BLUE

Annonse – innlegget inneholder annonselenke

Endelig en dag med sol! Det er så deilig å kjenne på at dagene blir lengre. Jeg gleder meg helt vilt til våren kommer. Jeg trosset kulden i dag for å vise frem denne superfine toppen. Så enkel og så fin <3

Buksene er vintage Levis 501 som jeg fikk av en supersnill venninne <3 Du finner toppen min her.

Jeg skal filme en hudpleie Q&A denne uken. Hvis du har noen hudpleierelaterte spørsmål så kan du legge de igjen i kommentarfeltet her eller gå inn på min IG stories.

5 comments

 • hva er er dine erfaringer med AHA, BHA og retinol?
  har du prøvd elixir, dermalogica, paulas choice eller eleni&chris? i så fall, hvilke erfaringer har du med disse merkene?
  har du hudpleie-tips til en kombinert hudtype? er tørr, men samtidig noe blank i panne. resten av huden er ikke tørr, noe porer på nesen og tidvis kviseutbrudd på hake. har også fått noen linjer i pannen som jeg virkelig ikke liker 🙁 skulle gjerne hatt serum-tips først og fremst!
  beste masken du har prøvd?
  føler du det oppriktig er forskjell mellom billige og dyre produkter?
  når begynte du med anti-age?
  noe ellers som gjør at huden din ser så fantastisk ut?!

  klem 🙂

 • Hei Emilie!

  Har du noen erfaring med kultproduktet lotion P50 fra Biologique Recherche? Eller noen av de andre produktene fra BR?

  Klem fra Mona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *