PÅ ØNSKELISTEN

Annonse – innlegget inneholder annonselenker

Det hadde vært en drøm å kun omgi meg med materialene nevnt over; kashmir, ull og silke. Det er noe av det jeg har på ønskelisten om dagen! En ullkåpe i beige som føles lettere passer perfekt til overgangssesongen, du finner den her.

En helt enkel skinntights går til alt og er gull å ha i garderoben. Det er et relativt tidløst plagg som ikke går av moten med det første. Et stort pluss er at det varmer mer enn en vanlig bukse i denim eller bomull. Du finner den her.

Vi trenger et nytt ullpledd her hjemme og jeg elsker fargene på dette! Du finner det her. Jeg bruker også en del marmor hjemme og synes det er fint å ha som pynt. Denne marmorplaten kan fungere som pynt og serveringsbrett. Så fint at det er en varmere marmor. Du finner marmorbrettet her.

En kremhvit skinnkjole kan bli et skikkelig statementplagg i garderoben, så fint å bruke til lag på lag. Jeg ser for meg at det er kjempefint med en høyhalset genser under og belte i midjen. Du finner skinnkjolen her.

Kashmir er alltid en favoritt i klesskapet mitt og denne ser helt perfekt ut. Den har en dempet farge som fungerer veldig bra i hverdagen og jeg elsker den ribbete teksturen. Kashmir er så deilig mot huden og det regulerer varmen bedre enn ull. Du finner genseren her.

Silkeskjorter er en stor favoritt i garderoben og denne tunikaen var helt fantastisk. Den har en drapering i livet som gjør den så fin på. Du finner den her.

Jeg har lenge vært på jakt etter et par skinnboots som er enkle men litt røffere enn de jeg allerede har. Disse ser ut som de er midt i blinken! Høyden på hælen, skaftet og den enkle fasongen var helt perfekt. Disse har jeg allerede klikket meg hjem. Du finner de her.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *