NEW NUDE

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker nude leppestift. Jeg har en del naturlig farge på leppene mine og dette liker jeg å dempe. Jeg er derfor alltid ute etter den perfekte nude leppestiften. Tro meg jeg tester mange.

Jeg har lenge brukt Chanel Rouge Allure i fargen Ingénue (nr 168). Det er en matt leppestift som har en veldig naturlig nude farge som er perfekt i hverdagen. Denne har vist seg å være vanskelig å få tak i. Noen mener den har gått ut andre mener ikke. Jeg er selv usikker.

Da jeg var i Stockholm forrige uke tok jeg en titt på Chanel sitt utvalg på flyplassen. Jeg fant meg en leppestift som er fra den nyere kolleksjonen Rouge Coco Flash Chanel. Første fargen jeg plukket opp var Casual og den ble med meg hjem. En lysere nude med masse glans, litt transparent men kan også bygges opp. Så fin og akkurat det jeg var ute etter!

Jeg tenkte å lage en liten video med mine favoritter blant nude/naturlige leppestifter <3

10 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *