TRØTT TIRSDAG
Si hei til dette trøtte trynet. Når jeg er trøtt har jeg en tendens til å se litt mer sur ut på bilder og 90 % blir blunkebilder. Det kan være en vanskelig balanse å ha et naturlig utrykk på bilder, det blir fort surt/strengt eller i overkant blid. Bloggerlivets utfordringer.

I dag gjorde jeg nemlig en nytt forsøk på å bli en morgenfugl. Jeg stod opp klokken 05:00 og dro på Barry’s 06:15. Jeg sov ganske dårlig og følte meg uvel hele treningsøkten. Jeg kjente godt på sellerijuicen jeg klarte å helle i meg før økten. Det er skummelt hvor fort formen forsvinner når man er borte noen uker. Målet er vel egentlig 2 økter på Barry’s i uken og så supplere med litt egentrening. For i dag var det hardt.

Jeg skal gi det et ordentlig forsøk med morgenrutinene men jeg tror det blir kl 06:00 i morgen tidlig.

Jakken min er fra Massimo Dutti, silketopp fra H&M, bukser fra Holzweiler og sneakers fra Selected Femme.

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *