WHITE CRISPY CHIC

Reklame for en vennJeg skulle egentlig vært på fjellet denne helgen men vi kom oss ikke så langt på grunn av været. Like før vi ankom Haukelifjellet var det tidenes kø og kolonnekjøringen gikk i sneglefart. Det så ut til at vi ikke kom oss over før i de seneste nattetimer og endte med å snu for å rekke siste ferge hjem. Fredagen ble dermed tilbragt nøyaktig 10 timer i bil, tur-retur Røldal. Deilig.

På lørdag var jeg på Crêperia, et nytt sted i Bergen som serverer pannekaker i ekte fransk stil. Det var så godt og kan virkelig anbefales! Livretten min har alltid vært pannekaker, helt siden jeg var liten og mamma lokket meg med fleskepannekaker for å gå søndagstur i fjellet.

Skjorten min er fra flinkeste Eirín sitt nye klesmerke Mäele. Hun har virkelig klart å designe den perfekte hvite skjorten. Den er oversized, crispy og i 100 % bomull. Jeg elsker detaljene med gullknappene som gjør den hakket mer feminin. Du finner den her. Jeg gleder meg så mye til å se hva hun kommer med neste kolleksjon!

Ha en fin søndagskveld <3

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *