BEAUTY, SLEEP & REFRESH


Annonse i samarbeid med GLOSSYBOX

For meg så har startet på 2020 handlet om å ta vare på seg selv. En skikkelig detox-måned for kropp og sjel. Jeg har fått en pakke fra GLOSSYBOX i posten med deres freshe januareske. Temaet for denne esken er Beauty Sleep & Refresh. Passer perfekt for denne rolige starten på året. Månedens eske har også en verdi på over 1500 kr!

Jeg skal vise dere to spoilerprodukter fra esken, resten er en overraskelse. I esken er det et pleiende serum fra Symbiosis London, Prebiotics + Retinoids – Revitalising & Redensifying Facial Serum. Serumet inneholder aktive ingredienser som prebiotika og retinoider, de øker elastisiteten, gir masse fukt og minsker synlige rynker. Retinoider er veldig effektivt mot rynker og solskader så dette er perfekt å bruke under vintermånedene, bare vær påpasselig med å bruke solkrem med høy faktor hvis du skal ut i solen. Det kan også være lurt å begynne med 2-3 ganger i uken og så øke bruken etter noen uker. Retinoider er svært effektivt men kan irritere huden hvis man går for hardt ut i starten.

Det andre produktet er en primer og setting spray i ett. Kandi Cosmetics Glow Up Primer and Setting Spray gir en helt fantastisk glød til huden. Du kan bruke den som en primer ved å spraye den før du påfører sminken din, da vil sminken sette seg litt bedre på huden. Den inneholder veldig finkornet skimmer som gir en kjempefin glød. Vil du ha ekstra glød kan du også spraye denne over sminken for å sette den. Kan også brukes på kroppen!


Hva er GLOSSYBOX?
GLOSSYBOX er en abonnementstjeneste hvor du får en pakke med skjønnhetsprodukter i posten. Det er ulike temaer hver måned og du får fem spennende skjønnhetsprodukter, både full size og travel size. Jeg synes det er en fantastisk måte å teste ut nye produkter på! Et GLOSSYBOX-abonnement koster 179 kr/mnd og du får alltid produkter til en høyere verdi. 

Hvis du ønsker å teste ut GLOSSYBOX så kan du bruke koden min GLOSSYEMILIE og få med en deilig håndkrem fra Rituals. Jeg har alltid en håndkrem liggende i vesken og passer på å bruke den flittig. Hendene er så utsatt da vi vasker de hele tiden og de får mye veksling mellom kaldt og varmt. Rituals sin håndkrem The Ritual of Karma er veldig pleiende og lukter så godt. Da får du altså 6 produkter til 179 kr.

Tilbudet gjelder ut januar og du kan bestille her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *