BEIGE
På de kaldeste dagene i Bergen kan jeg ta frem favorittkåpen min. Det er en saueskinnskåpe som jeg har hatt i snart 5 år. Jeg gikk inn på Zara Karl Johan akkurat da de hang den opp og jeg følte meg så heldig som fikk kapret den. Kåpen er supervarm og blir bare finere med årene. Hvis du er i tvil om du skal kjøpe en shearlingjakke så kan jeg absolutt anbefale deg det.

Ankelstøvlettene er også fra Zara men de kjøpte jeg nå nylig. Jeg har lett etter et par i brunt semsket skinn og det har vært så vanskelig å finne noen som sitter pent på foten. Det riktige paret har en flatterende høyde på skaftet, og disse var utrolig fine på! Du finner skoene her.

8 comments

  • Hei <3 Haha, tusen takk men jeg tror nok det bare er genseren som oppfører seg rart. Magemusklene mine er dessverre fremdeles godt gjemt. Klem

 • Hei, vakre deg. For det første: du er helt nydelig. Girlcrush level 1000, hehe 🙂

  Dette er ikke relatert til innlegget, men prøver allikevel. Har lagt merke til at du har vært en del i Paris, og jeg skal dit en tur igjen i April, men trenger sårt hotel-tips/anbefalinger, har du noen?

  Stor klem!

  • Hei Linn <3 ÅÅh tusen takk, så søt du er. Jeg har dessverre ikke noen gode tips til hotell i Paris. Jeg har bodd på flere fine hoteller når jeg har vært på inviterte turer, men det er ganske dyre steder utenfor min prisklasse. Vi bodde på et veldig hyggelig hotell i høst, The Hoxton. Alt var veldig bra der utenom frokosten. Du får kun en pose på døren med banan, granola og juice hver morgen. Jeg elsker hotellfrokost så dette ble litt skuffende også med tanke på at det var ikke et budsjetthotell. Men hvis dere ønsker å spise frokost ute kan jeg anbefale Hoxton. Man kan også spise frokost i restauranten men det må man betale for utenom. Stemningen var veldig livlig og fin på hotellet, så vi hadde en veldig fin opplevelse. Klem Emilie

  • Hei Lisa. Ja 🙂 Eller det er vel ikke ekte skinn. Så hyggelig å høre, jeg liker så godt å gå med lyse klær uansett årstid. Klem

 • Hi! Where is your pants from?:)
  I’m think of buying the bag from malene birger, do you think it’s worth it? Are you using it a lot and what do you think about it?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *