MOTIVASJON

Innlegget inneholder annonselenker

Nytt år og nye treningsmuligheter. Det er noe med følelsen av blanke ark som er ekstra motiverende. Vi er også på vei mot lysere tider noe jeg synes er helt fantastisk! Jeg har kommet litt i gang med treningen etter julen, to harde Barry’s timer og jeg føler meg allerede så mye bedre. Første timen var helt sinnsykt tung. Utrolig hva lite aktivitet og dårlig kosthold kan gjøre på noen uker.

Jeg er på utkikk etter nytt treningstøy og føler meg fremdeles mest komfortabel med svarte og grå plagg. Jeg vil derimot prøve bryte det litt opp med et hint av dempet lyserosa. Så lekkert! Jeg føler også at motivasjonen øker når jeg har fint treningstøy.

Det har vært flere forespørsler via Instagram så jeg tenker at jeg skal dele litt mer av trening fremover <3Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *