3 GLØDENDE NYHETER

Innlegget inneholder annonselenker

For dere som ikke vet det, så er jeg er veldig begeistret for sminkemerket Charlotte Tilbury. Det er produkter som legger seg fantastisk på huden, alt fra highlightere til øyenskygger (av det jeg har testet vel og merke). Siden merket ikke selges i Norge så slår jeg til når jeg er i London eller andre steder det selges.

Trenger jeg påfyll av favoritten min Light Wonder, handler jeg på Net-a-Porter. Det fine med Net-a-Porter er at man betaler tollen direkte i nettbutikken så du slipper overraskelser som fortollingsgebyrer når du henter pakken. Ellers er det selvfølgelig best å lete opp steder hvor de selger Charlotte Tilbury når du er på reise.

Når kjæresten min var på guttetur til London fikk jeg overtalt han til å dra innom Charlotte Tilbury. Det ble derfor noen nye spennende produkter og en “gammel” favoritt i sminkesamlingen min. Jeg har også testet en ny foundation fra merket som jeg gleder meg til å vise dere.

Hollywood Beauty Light Wand i fargen Spotlight er en av mine store favoritter når det kommer til highlightere. En perfekt champagne-farge og ser veldig naturlig ut på huden til tross for at den inneholder mye skimmer. Jeg har hatt den forrige i over 1 år så jeg vil si den er ganske drøy i bruk.

I samme format er det også en Hollywood Contour Wand, som er et flytende konturerings produkt i kalde toner. Perfekt når man vil fremheve ansiktstrekk som kinnbein uten å gi huden for mye rødtoner som man får fra f.eks. fra et solpudder. Jeg kjøpte den i medium/dark så den kan brukes på sommeren også. Den virket veldig mørk når jeg først testet den men den var veldig fin å blande ut. Ny favoritt!

Et annet produkt jeg har vært veldig interessert i å teste ut er blushen i samme serie, Glowgasm Beauty Light Wand. Jeg gikk for fargen Peachgasm som er i en nydelig ferskentone med skimmer. I utgangspunktet er jeg litt skeptisk til blush med skimmer, siden den ofte blir påført litt lengre ned på kinnet. Glowgasm er helt nydelig på huden og er aller finest når den plasseres litt høyt, ytterpunktet av kinnene/kinnbeinet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *