GLITRENDE SMINKE TIL NYTTÅRSAFTEN

Nyttårsaften er en perfekt anledning for å gjøre noe gøy med sminken. Jeg elsker sminke som glitrer og det er ingen annen kveld som passer bedre! Det er kjempeenkelt å tilføre litt strass og glitter til sminken, du kan gå for mye eller holde det minimalt.

Jeg kjøpte strasssteiner på Panduro og de hadde allerede lim på baksiden. Det er nok til at de sitter på huden i løpet av kvelden. Har du steiner uten lim på baksiden kan du fint bruke et vippelim. Helst i god kvalitet så den ikke irriterer huden. Etter å ha sett Euphoria har jeg lenge hatt lyst til å teste ut sminke med steiner. Jeg la steinene rett over globallinjen for å ramme inn øynene. Jeg begynte med den minste størrelsen og økte med to størrelser til. Disse kan være superfine å legge langs vippekanten også, som en slags eyeliner. Du kan se hvordan jeg gjorde det på IGTV.

For en litt mer tilfeldig partylook så er det kjempefint å bruke glitterstjerner på øynene. Jeg kjøpte mine på MAC. Først la jeg litt ekstra flytende highlighter innerst i øyekroken og på brynsbeinet. Som base brukte jeg Diorshow sin Liquid Mono i 080 Fireworks. Det er en flytende øyenskygge med masse glitter og skimmer. Denne la jeg på hele lokket og så påførte jeg glitteret mens øyenskyggen fremdeles var fuktig. Dette vil gjøre at glitteret fester seg på huden. Det kan drysse litt i løpet av kvelden, så hvis du vil unngå det kan du bruke litt vippelim her også.

Glitterstjernene er kjempefine å påføre i en mindre skala også, bare for å tilføre litt ekstra til sminken. Bare plasser 2-3 stykker strategisk på øyelokket og du er klar for fest.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *