ÅRETS TOPP 5 PRODUKTER

Da er det bare noen få dager igjen av 2019. Få dager igjen av et helt tiår! I den anledning har jeg tenkt godt og lenge for å finne frem til mine favorittprodukter fra 2019. Det er ikke produkter som ble lansert dette året men de jeg begynte å bruke i løpet av året og som har blitt favoritter. Det var også veldig vanskelig å bare holde seg til fem produkter, men et sted måtte jeg sette grensen.

Her er mine favoritter fra 2019 i tilfeldig rekkefølge:

1. Sensai Lash Volumiser 38°c Mascara
Dette er den aller beste mascaraen jeg har hatt, noensinne. Den gir så mye volum, lengde og bøy. For å toppe det av så smitter den ikke på huden. Den er vannfast opp til 38°c så man kan gå ut i regnet, gråte eller svette og den vil fremdeles sitte på. Selv om den sitter like godt som en vannfast mascara er den enkel å fjerne med varmt vann. Jeg begynte vel å merke å bruke denne i slutten av 2018 men jeg synes uansett den fortjener en plass på denne listen. Det er mitt mest brukte produkt gjennom 2019.

2. IT Cosmetics CC Cream
Denne har jeg hatt liggende ubrukt leeenge fordi den var alt for lys til meg. I høst hadde jeg en periode uten selvbruning og sol hvor det var perfekt å teste den ordentlig ut. Det tok ikke lange tiden før jeg ble helt frelst og CC-kremen ble min store hverdagsfavoritt. Den tørre huden min får så masse fukt og pleie samtidig som hudtonen blir jevnet ut. CC-kremen er som en medium dekk foundation med pleiende egenskaper og svært høy solfaktor. Jeg har kjøpt den i flere farger og er så glad for at jeg endelig forstod hypen. Tips: min erfaring er at den er veldig vanskelig å få av Beauty Blenderen, så jeg foretrekker å bruke en foundationkost.

3. La Mer The Sheer Pressed Powder Translucent
Jeg liker å bruke veldig fuktighetsgivende produkter på huden min og da er jeg avhengig av et transparent pudder til å matte ned enkelte områder. Jeg har mange favoritter men dette pudderet fra La Mer er helt utrolig. Huden min er full av dun og dette kan bli veldig fremhevet ved bruk av pudder. La Mer sitt Sheer Pressed Powder demper glansen uten at det blir for matt og fremhever ikke ansikthåret. Huden min blir rett og slett plettfri etter noen få strøk med pudderkosten. Jeg bruker det på øyelokket etter concealer, før øyenskygge og i t-sonen etter all den flytende sminken er lagt. Den er også perfekt å bruke hvis man har flytende foundation og vil bruke rouge og bronzer i pudderform. Resultatet blir mye jevnere.

4. Dermaceutic K Ceutic
Jeg begynte å bruke denne dagkremen etter den første laserbehandlingen min i høst. Jeg tok laser for å fjerne sprengte blodkar og generell rødhet i ansiktet. Etter alle laserbehandlinger, og mange andre typer ansiktsbehandlinger, er det veldig viktig med høy solfaktor. Jeg har tidligere reagert for kremer med høy faktor og brukte tid på å finne frem til denne fra Dermaceutic med spf 50. Den er ment til å bruke på huden etter kjemisk peeling og laser, eller kjemisk kirurgi. Kremen er beroligende, nærende og reparerende. Den er også veldig gunstig å bruke på rosacea. Huden min elsker den og har virkelig gjort en stor forskjell denne vinteren. Jeg bruker den de dagene jeg skal være litt ute og den blir godt beskyttet fra sol, vær og vind. Dette er en optimal krem for vinterhalvåret for meg, men på sommeren trenger jeg nok noe lettere. 2019 ble året jeg bestemte meg for å bruke solfaktor 50 året rundt.

5. Glossier Boy Brow
Da vi var i LA i starten av 2019 var en av de store høydepunktene å besøke Glossier. Boy Brow var på ønskelisten og den skuffet ikke. Brynsgelen har allerede blitt et slags kultprodukt. Den er gjennomsiktig, gir masse hold og fylde til brynene. Jeg bruker ofte en brynsgele med farge, men Boy Brow gir et helt annet resultat. Et mer moderne, rent utrykk. Så fin å bruke alene eller i kombinasjon med brynssminke. Brynene får et løft og ser fyldigere ut. Jeg kan også bruke den hvis jeg er helt uten sminke og vil bare se litt mer polert ut.

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *