SISTE LITEN JULEGAVETIPS

Nå er det straks helg og julen nærmer seg med stormskritt. Hvis du ikke har alle gavene i boks enda så er det fremdeles noen dager igjen. Jeg har kun en gave igjen og så er alle strøket av listen.

10 julegavetips
1. Spiselige gaver er alltid en vinner. Det er så mye bedre å gi noe som kan spises fremfor noe krimskrams som aldri blir brukt. Så er du usikker på hva du skal gi er dette midt i blinken. Det aller beste er å finne noen litt spesielle lokalvarer av høy kvalitet. Sjokolade, vin, kaffe, syltetøy og saft, pesto og pasta-sett. Så er det også fint å støtte disse butikkene
2. Ullpledd. Et deilig mykt ullpledd er så fin gave som alle setter pris på.
3. Duftlys. Her kan du finne mye fint i alle priskategorier. Mine favorittlys er fra H&M, Rituals, Voluspa og Byredo
4. Bøker. Har du en favorittbok så er dette en kjempefin gave. Jeg blir så glad for bøker som er andres favoritter. Da blir de ofte favoritter hos meg også.
5. Parfyme. Mine favoritterdufter er fra Atelier Cologne. De er sitrusbaserte og er derfor friske og deilige. Jeg vil påstå at Orange Sanguine eller Clementine California passer alle. Andre favoritter er Byredo Gypsy Water, Viktor & Rolf Flower Bomb . Til han så er Gucci Guilty og YSL Y Men mine favoritter.
6. Gavekort på floating eller infrarød sauna. De nye trendene innenfor helse og velvære er perfekt å gi i gave til de som er spesielt interessert.
7. Bruksvare som såpe, håndkrem eller bodylotion. Dette er noe alle bruker og vil sette stor pris på å få i gave.
8. Skjerf, lue eller hansker. Dette kan høres ut som kjedelige julegaver, men der vil jeg protestere. Hvis du er kjent med personen sin smak så er dette kjempefine julegaver. Jeg foretrekker å finne plagg som har mest mulig ull i seg.
9. Hjemmelaget snacks. Hjemmelaget knekkebrød, brente mandler, karameller eller varm sjokolade på pinne er kjempefint å gi bort i gave. Da er den laget med omtanke og det aller beste er at den kan spises.
10. Et par øredobber eller et enkelt smykke. Det er så mye fint i god kvalitet som ikke koster skjorten. Mine favorittmerker er Pernille Corydon, Enamel og Jane Køenig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *