JULEMARKED

Jeg håper dere har hatt en kjempefin helg! Nå er det verste stresset i desember over for min del og jeg kan fokusere mer på juleforberedelser. Jeg var innom julemarkedet når jeg handlet siste del av julegaver i dag og det var så koselig. Måtte selvfølgelig ha meg noen Churros, noe av det beste jeg vet.

Jeg hadde store planer om å lage video med tips til juleantrekket men jeg tenker det kanskje blir litt for sent nå? Det man bestiller vil uansett ikke rekke å komme frem så det blir kanskje dumt med konkrete kjoletips. Jeg vil derimot ha fokus til sminke, hår og det som hører med den kommende uken.

På onsdag skal jeg ha et lite juleverksted med venninner hjemme hos meg og jeg gleder meg sånn. Litt pepperkakebaking, gløgg og kos.

Vesken er en gave fra By Malene Birger (annonse), jakke fra Massimo Dutti og “skinn”-tights fra Zara.

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *