GLØD TIL VINTERHUDEN

Annonse i samarbeid med Bondi Sands

Det er ingen hemmelighet at jeg er en stor tilhenger av selvbruning. Jeg startet da jeg var tenåring og siden den gang har påføringensteknikken og produktene blitt bedre.

Det australske merket Bondi Sands er et relativt nytt her i Norge men det har rukket å bli en av mine favoritter. Liquid Gold Self Tanning Dry Oil er helt fantastisk! Det er en tørrolje som trekker superraskt inn i huden og fargen utvikler seg over 2-3 timer. Det aller beste er at du ikke trenger å vaske det av før du tar fatt på dagen din. Resultatet er en lett farge som er både naturlig og jevn, perfekt nå på vinteren når huden er lys fra før. Liquid Gold gir en kjempefin glød som er alt jeg trenger denne tiden av året til å føle meg litt mer fresh.

Påføringsstips
1. Skrubb huden godt i dusjen før du skal bruke selvbruning. Gjør det gjerne dagen før også hvis du har tid.

2. Påfør en lett bodylotion (ikke olje) på albuer, knær, føtter og hender etter du har dusjet. Jeg lar dette trekke i noen minutter før jeg tørker av overflødig produkt. Jeg gjør det samme rundt nesen og munnen med en ansiktskrem, det er disse områdene huden trekker til mest farge.

3. Bruk en selvbruningsvott og start nederst med føttene og jobb deg oppover.

4. Vask selvbruningen av hendene etter 1 time og påfør en håndkrem. Her opplever jeg å bli brunere enn resten av kroppen og ansiktet så den trenger ikke like lang tid til å utvikle seg. Det er også lettere å ta en runde til hvis du ikke føler at du fikk nok farge, enn at du har blitt for mørk.

Liquid Gold er veldig lett å fordele og jeg bruker den også i ansiktet. Den har et hint av farge så du ser hvor du har påført produktet. Du kan fint kle på deg etter at oljen har tørket helt og fortsette med dagen din. Oljen har en helt fantastisk god duft av kokosnøtt som gir minner om lange sommerdager. Produktet inneholder arganolje som gir huden pleie og fuktighet så den ikke tørker ut.

Huden får en fantastisk fin glød som varer opptil en uke. Jeg føler meg alltid litt bedre med en liten glød disse grå vinterdagene. Et stort pluss er at fargen forsvinner veldig jevnt og fint så den ikke etterlater seg de klassiske selvbruningsskjoldene. Et lite tips er å bruke bodylotion og ikke olje etter du har tatt selvbruning. Oljen løser opp selvbruningen litt raskere og korter ned varigheten.

Bondi Sands har også de beste selvbruningsvottene. De er så myke og legger selvbruningen veldig jevnt. Jeg synes det er praktisk at votten er dobbelsidig, blir det for mye produkt et sted kan jeg jevne det ut med den andre rene siden på votten. Synes du der er vanskelig å bruke en vott på hendene kan du også bruke en kabukibørste til å påføreselvbruningen. Så enkelt og lett.

Du finner Bondi Sands hos Cubus <3

7 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *