SKJØNNE GAVETIPS

Annonse i samarbeid med KICKS


Forrige måned tipset jeg dere om KICKS sine gaveesker. De er så fine og en perfekt julegave til venninner eller familiemedlem. Jeg tror alle blir så glad for å pakke opp en maskara og eyeliner på julaften. Jeg har allerede pakket opp og testet gaveeskene til KICKS, og produktene er så gode!


Mascara Christmas Kit inneholder den perfekte alt-i-ett maskaraen som passer alle. Den gir volum, lengde, separerer og krøller. Den kommer også med en våt eyeliner med filtspiss. Jeg synes den var så lett å legge og tørket raskt. Den sitter hele dagen uten å smitte eller smuldre. Dette settet går virkelig til alle og du finner det her.

Kjenner du noen som elsker løsvipper så har du den perfekte gaven. False Lash Christmas Kit inneholder KICK’s to bestselgende løsvipper og en vippeapplikator. Et sett med naturlige vipper og et sett med voluminøse party-vipper. Det blir også så lettere å påføre løsvippene med applikatoren. Du finner løsvippesettet her.


Liquid Lipstick Christmas Kit består av en glossy og en matt flytende leppestift. Jeg forelsket meg helt i den matte leppestiften i nyansen 07 Your Lips But Better. Den perfekte rosa/nude leppestiften som passer til både hverdag og fest. Det er en farge som jeg tror vil kle de aller fleste, rett og slett Your Lips But Better. Spesielt lekker sammen med en smoky eye. Selv om resultatet blir matt så føles leppestiften veldig lett og behagelig på. Så fin! Du finner leppestiftsettet her.

Har du noen som elsker matte hudprodukter så er Primer & Setting Spray Christmas Kit midt i blinken. Jeg har en tørr hud men jeg testet primeren i t-sonen, der jeg vanligvis påfører settingpudder. Den matter ned og fyller ut store porer. Resultatet blir rett og slett flawless, bonuset er at jeg slipper å bruke settingpudder til slutt. Setting Sprayen setter sminken og gjør at alt blander seg pent uten at den gjør huden blank. Du finner settet her.

Jeg håper du ble litt inspirert og kanskje du kan huke av noen av dine personer på gavelisten. Du finner gaveeskene i alle Kicks butikker eller på kicks.no. God juleshopping!

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *