HELGEN

Jeg håper dere har hatt en fin helg! Jeg skulle egentlig vært i Oslo men fikk tilbake forkjølelsen og ble hjemme. Det så kjedelig å gå glipp av to julebord men jeg må rett og slett prøve å bli frisk. Håper dere er friske og raske <3

Selv om det blir koselig med jul så gleder jeg meg voldsomt til lysere tider. Det er så mørkt nå, spesielt når skydekket er tungt og det regner dagen lang.

Jeg har lyst til å få til en kledelig sminkelook med litt metaller og glitter som man faktisk kan gå med. Så denne uken har jeg lyst til å eksperimentere litt med det. Festsminke er så gøy og kan være inspirerende å se på! Har dere festsminke dere drømmer om å få til?

Jeg har på meg kasjmirgenser fra H&M, skjørt fra H&M, jakke fra Gestuz og veske fra By Malene Birger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *