JULEGAVESETT TIL HUDPLEIE-JUNKIEN

Annonse i samarbeid med Eir

Finnes det noe diggere å få i julegave enn hudpleie? Huden trenger ekstra pleie om vinteren og da er Eir sine produkter en sikker vinner. De er snille men effektive, naturlige, bærekraftige og veganske. Eir er jo et relativt nytt merke og det er så gøy at det er nordisk!

Eir har kommet med noen fantastiske julegavesett som er perfekt å gi i julegave. Emballasjen er miljøvennlig og du får veldig mye verdi for pengene. Det er tre forskjellige sett, én til enhver smak og prisklasse.

YOU’RE SO FRESH inneholder to renseprodukter. Cloudberry Cleanser er en mild men effektiv rens som fjerner sminke og smuss uten å tørke ut huden. En deilig gelekonsistens som gjør huden ren og pen. Min favoritt! Blueberry Face Scrub inneholder naturlige skrubberkorn fra jojoba og cellulose. Perfekt for å få i gang blodsirkulasjonen og fjerne døde huceller. Du finner settet her.

YOU’RE MY FAVORITE KIT er med de tre bestselgende produktene til Eir. Cloudberry Enzyme Peel er min holy grail når det kommer til peeling. Den gir så mye glød! Cloudberry Face Cream gir masse fukt til en tørr og sensitiv hud uten å føles fet eller tung på huden. Så er det Rosehip Eye Cream for å pleie den sarte huden rundt øynene. Du finner You’re My Favorite Kit her.

YOU’RE A DREAM KIT inneholder alt du trenger for å pleie huden gjennom natten. Oat Mask er en fuktbombe som redder vinterhuden. Jeg påfører den etter Cloudberry Enzyme Peel for å gi den fukt og pleie. Rosehip Serum er en ansiktsolje som trekker godt inn i huden og etterlater den supermyk. Den kan også blandes inn i foundation for å gi litt ekstra glød. Rosehip Eyecream og Oat Face Cream er den perfekte komboen før du legger hodet på puten. Du finner settet her.

Perfekt å gi i gave til noen du er glad i eller kanskje en førjulsgave til deg selv. Eir garanterer levering før jul hvis du bestiller innen 17. desember. Det er så deilig å få unnagjort julegavehandelen på nett<3 Du finner alle settene her.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *