SESONGENS FINESTE FESTSMYKKER

Annonse i samarbeid med Thune

Det jeg liker aller best med desember er alle mulighetene til å pynte meg. Jeg synes det er så stas å pynte meg og se alle andre gjøre det samme. Prikken over i-en er selvfølgelig noen lekre smykker som glitrer om kapp med julepynten.

Jeg har funnet noen favoritter hos Thune som gjør festantrekket komplett. Jeg er veldig glad i forgylt sølv og det er det jeg bruker aller mest. Enkle kjeder er utrolig fint og fungerer like fint til ullgenseren som festkjolen. Jeg liker også å kombinere to eller tre smykker for en litt mer moderne vri. Det smaleste kjedet finner du her og det tykkeste finner du her.

Disse øredobbene er perfekt for å ha noe som glitrer men ikke er for klassisk. De hører til det store smykket og er kjempefine å bruke sammen eller hver for seg. Jeg har blitt mer kresen på hva jeg har i ørene for jeg kan fort få en irritasjon hvis det er noe annet enn sølv eller gull. Disse er i forgylt sølv og er så behagelige på. Du finner de her

For å gjøre looken komplett er det så fint med et enkelt armbånd og en nydelig ring. Armbåndet finner du her. Ringen er i gult gull med 15 diamanter. Så lekker! Du finner ringen her.

Har du en litt mer eksklusiv smak og foretrekker diamanter kommer du til å elske disse smykkene. Dere vet at mine favorittøredobber er diamantcreolene fra Thune i gult gull. Disse er større og i hvitt gull, SÅ vakre. Her er diamantene større og det er virkelig et vakkert spill med det hvite gullet. Du finner de her.

Jeg ble helt forelsket i disse diamantarmbåndene. Tidløse, vakre armbånd som varer livet ut og kan gå i arv. Virkelig prikken over i-en til alle antrekk. Du finner de her.

Diamantringer er også noe for seg selv. Denne diamantringen med tre rader og totalt 59 diamanter er så lekker. Du finner den her.

For noe litt mer enkelt så er bestselgeren med én rad med diamanter perfekt. Jeg lurer på om dette kanskje må bli en julegave til meg selv i år. Du finner den her. Diamantringen fra High Jewelry by Thune gjør virkelig noe ut av seg og er helt nydelig. Du finner den her.

Jeg har flere ting som skal på ønskelisten min til jul i hvert fall. Det er noe med å kjøpe vakre smykker i ekte metaller som sølv og gull som varer. Har dere noen favoritter? Dere finner flere tips til julegaver og festsesongen her.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *