HUMMUS MED SOLTØRKET TOMAT

Jeg elsker dipp og sauser med maten min. Jeg hater tørre retter. En av de sunneste og beste dippene er i mine øyne hummus. Det er så godt! Jeg bruker det blant annet som tilbehør til salat, ovnsbakte grønnsaker, wraps. Det er uendelige muligheter. Jeg liker også bruker det som pålegg alene eller sammen med masse digg i en sandwich.

I det siste har jeg hatt i litt soltørkede tomater i lake for å gi litt annen smak. Så godt!

Hummus
To bokser økologiske kikerter
2-3 fedd hvitløk
1 ts tahini
3 ss økologisk ekstra virgin olivenolje
2 ss soltørket tomat i lake fra Rema 1000
1/2 ts spisskumin
Saften av 1/2 sitron
Vann
Salt

Jeg skyller kikertene veldig godt og har de over i en blender. Jeg tilsetter alle ingrediensene og litt vann. Etter jeg har kjørt det i blenderen ser jeg an hvor mye vann den trenger for at konsistensen blir kremete og jevn. Jeg liker den litt mer rennene enn fast.

Jeg lager alltid en stor porsjon når jeg først er i gang og oppbevarer det i kjøleskapet i en lufttett boks. Jeg passer på å ta ut hummusen med en ren skje så den holder seg så lenge som mulig.

Tagged:

3 comments

    • Hei Madelen <3 Jeg synes jeans er sååå vanskelig. Jeg foretrekker jeans som er litt stive og "ekte" denim uten for mye stretch. Jeg har lagt min elsk på Levis 501, både skinny og crop. Den grå er i 501 skinny. Jeg har litt smalere legger/lår vs hofter/rumpe/midje, så denne modellen passer meg perfekt. For enkelte kan Levis 501 bli litt store rundt livet. Jeg er litt usikker på hvilken du mener som er den svarte? Klem Emilie

  • Tusen takk for godt svar <3
    På Instagram har du nylig lagt ut et bilde med en paljett topp fra nakd og den sorte buksen der ser så fin ut også!

    Har samme kroppsform som deg så skal sjekke ut Levis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *