BACK IN BLACK

Jeg håper dere har hatt en fin helg! Jeg har blitt syk og det er grunnen til at det har vært så stille fra meg. På torsdag var jeg i Oslo og da kjente jeg allerede at formen var litt dårlig. Natt til fredag slo forkjølelsen ut i full blomst. I helgen dro vi til Kristiansand og jeg føler at jeg så vidt har hengt med i svingene.

Jeg fikk sovet ut på hele 10 timer i natt men er fremdeles ikke frisk. Jeg er derimot tilbake på blogg og IG, det er litt lettere når man ikke er på reisefot.

Det har blitt desember og jeg gleder meg til jul. Vi har ikke begynt å pynte huset enda men det blir kanskje litt som kommer opp i løpet av uken. Jeg vet ikke helt når jeg skal pynte juletreet, jeg fikk det opp ganske tidlig i desember i fjor og det var veldig hyggelig. Hva er deres tradisjoner? Vi pleier egentlig å pynte treet lille julaften.

Det som er kjipt med å jobbe for seg selv er at det blir vanskeligere med sykedager. Jeg må bare få unna det viktigste samtidig som jeg prøver å hvile meg frisk.

Toppen min er fra Holzweiler og den er så fin! Ganske gjennomsiktig men den er kjempefin sammen med en lekker BH eller singlet under for å dekke mer. Skjørtet mitt er på salg og det finner du her. Fint til strikkegensere og strømpebukse nå som det har blitt vinter.

Bildene er fra tidligere i høst hvis du skulle lure på hvorfor jeg er så lettkledd og forkjølet i desember

9 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *