NATURLIGE KRØLLER

Annonse i samarbeid med Lyko

Jeg har veldig rett hår og liker å style håret mitt med krølltang. Da får jeg litt bevegelse i det og rammer inn ansiktet. Du kan se hvordan jeg styler det på IG stories akkurat nå.

Jeg bruker alltid en hårolje i tuppene etter det er vasket. Jeg har fått en ny favoritt Organic Arban Oil fra The Ordinary. Det er en ren olje som gir så mye fukt og pleie til håret.

Håret mitt er typisk nordisk, litt tynt og flatt. For å få litt mer volum ved røttene så liker jeg å bruke en mousse. Kerastase sin Densifique Mousse gir masse volum uten å blir stivt. Jeg kjenner ikke at jeg har produktet i håret.

Så er det veldig viktig å beskytte håret fra stylingverktøy. Kevin Murphy sin Heated Defense er så bra. Den er som en lett mousse som jeg fordeler i lengdene på håret helt ut til tuppene.

ghd sin Creative Curl Wand er min store favoritt til å krølle håret med. Den har en oval, kjeglefason som gir en veldig fin krøll i håret. Det blir mer en bølge enn en klassisk krøll. Jeg starter alltid med det øverste laget med hår for så å jobbe meg ned. Siden jeg har veldig mye hår så er det ofte jeg dropper å krølle det underste laget med hår. Har jeg dårlig tid, krøller jeg bare det øverste laget og børster det ut.

For litt ekstra glans til tuppene påfører jeg litt av oljen når jeg er ferdig med å krølle det.

2 comments

    • Jeg har egentlig ikke gjort noe spesielt for å få det sånn men det ble kanskje mer blankt etter at jeg sluttet å stripe det lysere. Jeg bruker olje i tuppene etter hver hårvask og passer på å bruke en god varmebeskyttende før jeg føner og styler det. De dagene jeg ikke skal noe spesielt prøver jeg alltid å la det lufttørke så det får mindre slitasje fra hårføneren. Klem <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *