HUDPLEIETIPS FOR FESTSESONGEN

Annonse i samarbeid med Eir

Vi går en tøff tid i vente, og da tenker jeg på huden. Nå som desember er like rundt hjørnet betyr det mer festlige anledninger med alkohol, fet mat, mye sukker og mindre søvn. Det er ikke huden så veldig glad i. Jeg opplever at huden kan slå seg litt vrang med tørre og irriterte flekker. Den blir også ekstra sensitiv.

Hudpleierutinen blir veldig viktig for å holde huden i sjakk. Selv om huden ofte er tørr og mer sensitiv så har den faktisk veldig godt av grundig rensing. Det kan høres litt bakvendt ut men når man bruker gode renseprodukter så hjelper det huden å puste og absorbere bedre de dyrebare hudpleieproduktene. En hud som er renset får dermed en bedre pause om natten. 

Vi bruker gjerne litt ekstra sminkeprodukter under festsesongen og dette er det veldig viktig å få fjernet før man legger hodet på puten. Uansett hvor trøtt jeg er så fjerner jeg alltid sminken. Har du en normal til kombinert hud vil jeg anbefale denne deilige rensemoussen fra Eir. Den fjerner sminke, også vannfast, på en effektiv og skånsom måte. Rensen inneholder fruktsyre fra multe- og blåbærekstrakt som forbedrer rengjøringen og samtidig pleier huden. Du finner Blueberry Cleanser her.

Har du en litt mer sensitiv og tørr hud som meg, vil jeg anbefale rensegelen Cloudberry Cleanser. Den fjerner sminke og smuss samtidig som den pleier og tilfører fukt. Huden føles ikke stram etterpå. Rensen fungerer også veldig fint for dere med kombinert hud. Du finner Cloudberry Cleanser her.

For en optimal renserutine vil jeg anbefale dere å ha en runde med peeling en i uken. Da vil man få fjernet litt mer døde hudceller og hjelpe huden med å fornye seg. Cloudberry Peeling er min store favoritt. Jeg trenger bare å ha den på i fem minutter og så føles huden min som ny. Nesen min tåler litt mer så der kan jeg ha den på litt lengre Den inneholder AHA-syrer, pleiende oljer fra nype og raps og betaglukan fra havre som sammen peeler og gir fukt til huden. Du finner Clourberry Peeling her.

Jeg blir litt rød etter peelingen så det kan være greit å gjøre på kvelden før man tar på en fuktmaske eller en god krem. 

Det er forresten en konkurranse på instagram hvor du kan vinne et julegavesett fra Eir. Delta på det siste instagraminnlegget mitt, jeg trekker to vinnere neste uke <3

Du får som vanlig 20% avslag ved å bruke rabattkoden EMILIE20 når du handler hos EIR.no.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *