FAVORITTKJOLEN

Innlegget inneholder annonselenke

Det er så mange som har spurt om toppen jeg hadde på meg i den siste videoen med Sensai. Det er faktisk en kjole og det er min store favoritt i klesskapet.

Silkekjolen er fra det australske merket Zimmermann og den har en ganske stiv pris. Jeg vet av erfaring at denne fasongen kler kroppen min og fargen fungerer året rundt. Det ble derfor en investering i drømmekjolen som kan ha en uendelig lang levetid i klesskapet. Jeg gleder meg til anledninger hvor jeg kan ta den på meg!

Jeg kjøpte den via Net a Porter tidligere i år og det ser ut som de er tom for fargen. De har derimot fått den inn i en nydelig beige/bronze-farge. Litt mer nedtonet og så fin! Du finner den her.

Oppdatering* En leser har tipset om at fargen jeg har finnes hos Harvey Nichols. Du finner den her.

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *