KOSEVESKEN

Den perfekte hverdagsvesken? I hvert fall nå på vinteren. Den har en praktisk størrelse og er supersøt. Min nye favoritt. Vesken er fra et norsk merke som heter Dark Department og den kommer i flere farger.

Jeg har filmet de siste dagene og i morgen kommer det en video med mine favoritt-sminkekoster. Senere denne uken kommer det en video med en sminkelook til fest. Det tar for mye ekstra tid å filme og det glemmer jeg hver gang. Samme gjelder klippingen. Men jeg håper dere liker innholdet.

Ha en fin tirsdagskveld <32 comments

    • Hei! Beklager hvis jeg ikke har svart deg tidligere. Skoene er fra et merke som heter Strafford, fant de på en butikk i Bergen som heter Entrada. Har faktisk ikke sett de noen andre steder. Favorittskoene mine som har holdt seg kjempefine i snart tre sesonger. Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *