EN SELVBRUNINGS REVOLUSJON


Annonse i samarbeid med Tanrevel

Jeg har alltid vært glad i selvbruning og har brukt det i over 15 år. Nå som huden begynner å bli nesten gjennomsiktig på vinteren er det så deilig å tilføre litt glød. Jeg bruker hovedsakelig selvbruning i ansiktet, hals og bryst på vinteren. Litt fordi resten av kroppen er dekket med klær men også fordi det er her jeg blir blekest.

Jeg har testet noe av det beste selvbruningsproduktet jeg har vært borti og det heter Tanrevel. Det er en liten revolusjonerende sak som gir en helt egen spray tan hjemme. Det er en liten, ladbar enhet som fylles på med selvbruning og som gjør den om til en veldig fin mist. Fargen blir så naturlig uten noe skjær av oransje. Det er så enkelt å kontrollere mengden produkt så man kan oppnå en lett glød eller dypere farge.


Hvordan bruke Tanrevel
1. Forberedelse. Som med all selvbruning så er det viktig å eksfoliere huden dagen før bruk. Huden må også være nyrenset og fri for andre produkter før du setter i gang.

2. Gjør klar Tanrevel. Første gang Tanrevel brukes så må den lades og fylles opp med selvbruningsprodukt. Det er et lokk på baksiden hvor man fyller på med pipetten fra selbruningsproduktet. Så enkelt!

3. Påføring. Tanrevel er veldig enkelt og intuitivt produkt. Dra ned lokket på fremsiden og den starter å spraye. Jeg holder den ca 10-15 cm fra ansiktet og beveger den rolig i en U og så i en T. Den stopper etter 45 sekunder og da er det lurt å vente i 30 sekunder før man begynner igjen. Det anbefales å spraye i tre runder, 3 x 45 sekunder. Vil man ha mer farge kan man gjøre det to-tre ganger til etter at det har tørket.

4. Etterpå. Fargen begynner å utvikle seg 30-60 minutter etter påføring og vil man allerede se litt farge. Resultatet blir veldig naturlig og man kan fint gå ut av døren etter påføringen. Etter 2 timer kan man bruke flytende sminkeprodukter som vanlig.

Tips: Har du blondt hår kan det være lurt å bruke et hårbånd til å dekke hårfestet. Ha også på klær som kan vaskes, det vil alltid bli litt produkt som kommer rundt halsen.

Det er så enkelt og resultatet kunne ikke blitt bedre. Brunfargen blir veldig jevn og det er minimalt med selvbruningslukt. Tanrevel er helt fri for alkohol og inneholder Aloe Vera og vitamin C så huden ikke blir irritert eller tørker ut. Produktet er også 100% vegansk.

Jeg likte også veldig godt å bruke Tanrevel til å påføre hals, bryst og hender. Jeg vet at mange synes hendene er skumle for de kan ofte ende opp ujevne og mørkere. Det var derfor superlett å påføre med Tanrevel, ingen gris på håndflatende og veldig naturlig resultat. Her er det også viktig å eksfoliere og gjerne la et tykt lag med håndkrem trekke inn før du vasker hendene rene for påføring. Jeg sprayer også bare 1 x 45 sekunder på hver hånd, de trekker til seg mye mer farge enn ansiktet og resten av kroppen.

Få 20% avslag med å bruke koden EMILIE20. Rabattkoden varer i en uke, til og med mandag 25. november. I esken får du med selvbruning, Tanrevel enhet og ladekabel. Du kan kjøpe refill av selvbruningsproduktet når du går tom.

Kjøp Tanrevel her.

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *