SVART PÅ SVART

Inneholder annonselenker

Jeg er så glad i svarte antrekk. Jeg har hørt at det tar farge fra ansiktet men jeg trives så godt i det uansett. Når det er et antrekk i samme farge så liker jeg å kombinere ulike teksturer; matt og glatt, skinn og ull, transparent og solide farger. Selv om alt er i samme farge så blir det litt mer spill i antrekket.

Skjørtet er en gammel favoritt fra Zara, det er vel minst 5 år gammelt. Jeg tror jeg må få mamma til å kopiere skjørtet for den dagen det blir ødelagt blir jeg faktisk lei meg. Det går til alt og er superflatterende til beina og fremhever midjen.

Pologenseren er i en deilig ull og kasjmirmiks. Den er litt transparent, den ser tynnere ut enn det den egentlig er på grunn av lyset. Jeg synes det er så deilig å ha ull innerst, som ikke klør, og dekker halsen i samme slengen. Veldig praktisk om vinteren og er kjempefint under både skjorter og kjoler. Du finner den her.

Skoene mine er fra Mango men de er flere år gamle. Jeg har funnet noen om ligner veldig her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *