HVERDAGSKOS: EPLESMOOTHIE

Rettere sagt, Apple Pie Smoothie. Jeg er veldig glad i søtt og må ha noen sunne alternativer som jeg kan kose meg med i hverdagen. Favorittfrukten min er eple og når jeg kom over denne oppskriften var jeg solgt. En lun og kremete vintersmoothie som tilfredstiller søtsuget.

Apple Pie Smoothie
2 porsjoner

2 friske epler (min favoritt er Pink Lady)
1 1/2 frossen banan
3 dl mandelmelk
2 dadler til søtning (her kan du også bruke honning eller det du foretrekker)
Liten bit fersk ingefær (kan også være tørket)
Kanel
Muskat
Isbiter (valgfritt)

Kjør alt i en blender og drikk umiddelbart. Passer perfekt som et søtt mellommåltid eller kveldskos.

Oppskriften er tatt fra Medical Medium.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *