TO NYE NUDE LEPPESTIFTER

MAC Honeylove
MAC Honeylove

Jeg har blitt avhengig av lipliner og går nesten aldri ut av døren uten. Det kan være veldig diskret og bare for å markere leppene lett. Jeg har brukt en lipliner fra Charlotte Tilbury til hverdags men den begynner å bli litt mørk nå som jeg ikke er så brun. Jeg bestemte meg derfor for å finne tilbake til en gammel favoritt; Subculture fra MAC. Den er så fin og naturlig, perfekt for å markere leppene.

Subculture

Når jeg først var der så måtte jeg ta en titt på leppestiftene også. Jeg endte opp med to nye leppestifter, Velvet Teddy og Honeylove. Jeg er alltid på utkikk etter den perfekte nudefargen og det varierer hva som passer ut i fra hudtonen. Så en leppestift som fungerer på sommeren fungerer ikke alltid på vinteren.

Honeylove er en nydelig nude som demper litt av fargen på leppene mine. Jeg liker også den matte finishen så godt.

MAC Velvet Teddy
MAC Velvet Teddy

Velvet Teddy vil jeg si er en nude som er varm, går mot brun og litt mer pigmentert. Så fin! Perfekt når man vil fremheve leppene men ikke gå for noe med for mye farge.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *