FREM MED BOBLEJAKKEN

Jeg håper dere har hatt en fin start på uken. Jeg prøver å komme meg tidlig av gårde på trening om dagen og 07:15 timen på Barry’s Bootcamp har blitt favoritten. Det er så deilig å komme seg opp tidlig og få unnagjort treningen, spesielt på en mandag.

I dag stod jeg opp 06:00 og jeg hadde god tid på vei til treningen for en gangs skyld. Over Askøybroen fant jeg ut at jeg hadde glemt joggeskoene og måtte snu. Dette er andre gang på to uker, og forrige uke endte jeg opp med å kjøpe et par ekstra joggesko før timen som skulle ligge i bilen. De hadde jeg selvfølgelig glemt å legge i bilen.

Jeg måtte snu og fikk meldt meg på en senere treningstime. Litt kjedelig start på dagen men jeg kom meg i hvert fall tidlig opp!

Jeg har endelig fått tatt i bruk min nye, fine boblejakke i helgen. Det har vært strålende sol og minusgrader i Bergen. Så deilig med litt ordentlig vinter, det er ikke ofte vi er så heldige.

Boblejakken min er fra Holzweiler og den er så digg og praktisk. Den kan vrenges og brukes med det andre mønsteret ut. Så fin!

Nå skal jeg lage middag og se den nyeste episoden av Watchmen. Min nye favorittserie!

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *