JULEGAVETIPS


Etter fjorårets stress med julegaver i siste liten så lovet jeg meg selv å begynne tidlig i år. Det skal være hygge og kos i juletiden. Jeg har derfor skrevet en gaveliste og allerede startet på den. Det kan være vanskelig å finne gaver til venninner og familie men jeg har funnet ut at en sikker vinner er skjønnhetsprodukter. Jeg tror de aller fleste vil bli så glad når de pakker opp en ny maskara eller en pakke med ansiktsmasker.


KICKS har kommet med noen kjempefine gaveesker som er perfekt å legge under treet. De har gaveesker med både sminkeprodukter og hudpleie. KICKS sine sheet-masks er så gode og en perfekt venninnegave. Min favorittmaske er Anti Stress Sheet Mask og den er med i Sheet Mask Christmas Collection. Et løsvippekit er også supert å få i tide for nyttårsfeiringen. 


Primeren og settingsprayen fra KICKS Beauty har så mange gode tilbakemeldinger på Kicks.no. Jeg brukte de i fjor for å lage en julelook og de er helt super. Kittet passer perfekt til noen med litt fet hud eller en som foretrekker en matt og plettfri sminkelook.

Eller kanskje et kit med alt man trenger av sminkekoster til hud?


KICKS har også en egen kalender som inneholder skjønnhetsprodukter fra KICKS Beauty. Den skal inneholde alt fra hud til hår. Jeg gleder meg så mye til å starte på den 1. desember. Så var den også så fin <3


Du finner gaveeskene i alle Kicks butikker eller på kicks.no. I Bergen har KICKS åpnet en kjempefin butikk i Strandgaten, like ved siden av Kløverhuset. Den er stor og har et fantastisk utvalg av merkevarer. Min nye favorittbutikk når det kommer til skjønnhet i Bergen.

1 comment

  • Hei!:)
    Jeg har nylig kjøpt backstage foundation til Dior og er superfornøyd med resultatet like etter påføring. Det jeg merker er at jeg blir ekstremt tørr i ansiktet og foundation skiller seg utover dagen. Har du noen tips til hvordan unngå dette?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *