NYHETER FRA MYMUSE

Jeg har oppdatert undertøysgarderoben med noen superfine nyheter fra MyMuse. Jeg får ofte spørsmål fra dere om hvor jeg finner BH-er til en større cup størrelse og her er MyMuse favoritten. De har et stort utvalg av veldig fine BH-er og jeg er sikker på at du vil finne størrelsen din. Du finner også en rabattkode nederst i innlegget <3

Jeg har fått meg en ny sort favoritt. Den har et grafisk mønster som jeg elsker. Det blir noe annet enn en klassisk blonde-BH og er kjempefin å ha under festantrekket denne sesongen. Den sitter som et skudd og gir et fint løft. Du finner den her.

En lekker body er så praktisk å ha for den kan piffe opp en helt vanlig antrekk. Perfekt når man skal gå rett på fest etter jobb.  Bruk den som en topp inni en dress og plutselig har du et lekkert festantrekk. Den er også veldig fin å ha under en bluse eller genser for å gjøre litt ekstra ut av hverdagsantrekket. Jeg har den i størrelse S og synes den dekker bysten bra. Du finner den her.

Når det kommer til BH-er med push up så foretrekker jeg en balconette-modell. Da får bysten en lekker løft men unngår at de blir skvist sammen. Det er hverken behagelig eller spesielt flatterende. Denne modellen er superfin og gir et skikkelig løft. BH-en er vattert og det gjør at modellen er litt mindre enn de tynne blonde-variantene. Det kan derfor være greit å gå ned en størrelse hvis du vipper mellom to. Du finner BH-en her.

Nå som innekosen har begynt for fullt så er det ingenting bedre enn fine loungeklær. Denne kimonoen er så deilig og myk, og så er den også utrolig fin. Jeg slenger den over når jeg står opp og noen ganger tar jeg den ikke av meg før jeg må ut av døren. Det et veldig lekkert koseplagg. Du finner den her.

Bruk rabattkoden EMILIE20 for å få 20% avslag på hele utvalget hos MyMuse. Perfekt hvis du vil være tidlig ute med noen julegaver også.

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *