RED HOT

Jeg håper dere har hatt en kjempefin helg. Det har vært strålende sol i Bergen og det har vært så deilig. Vi var på konsert med John Olav Nilsen på fredag og det var utrolig bra. Det ble en litt fuktig kveld på etterpå og jeg har kjent på det hele helgen. Det er ikke så ofte jeg drar ut og nå ble jeg minnet på hvorfor. Jeg kom meg heldigvis på Barry’s i dag og da føler jeg det blir litt lettere å komme i gang på mandag.

Jeg er så glad i kasjmirgensere, jeg kan ikke få sagt det nok. Jeg kan være litt sensitiv mot grovere ull som klør på huden. Kasjmir er bare en drøm å ha på seg og varmer så godt. Denne kasjmirgenseren er i en sterk rød-oransj som piffer opp en grå vinterdag. Du finner genseren her. Jeg får alltid så mye spørsmål om kåpen jeg har på meg. Den er fra H&M men er dessverre fra i fjor.

Nå er jeg klar for en digg søndagsmiddag med trøffelrisotto og kylling. Ha en nydelig søndagskveld videre <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *