3 FAVORITTER: PODCAST

Jeg elsker å oppdage nye podcaster og tenkte jeg skulle dele mine favoritter med dere. Denne høsten har jeg hørt mer på podcaster enn tidligere, det er så deilig å ta på en episode når jeg kjører bil, reiser, gjør kjedelig husarbeid eller går tur.

  1. Synnøve & Vanessa
    Jeg gleder meg hver torsdag til det kommer en ny episode av denne podcasten. Jeg har fulgt med på Synnøve og Vanessa gjennom deres karriere og jeg synes det er så gøy å bli bedre kjent med de. For det er akkurat den følelsen du sitter igjen med etter å ha hørt på podcasten. De deler fra livets oppturer og nedturer på en svært underholdene måte. Det er deilig å høre de være brutalt ærlige. Hvis du ikke allerede er en lytter må du sjekke den ut.
  2. Second Life
    Cathrine tipset meg om denne podcasten som er nå storfavoritten. Hillary Kerr, grunnleggeren av Who What Wear, snakker med kjente og inspirerende kvinner om karriere. Hun har gjester som superstylisten Jen Atkin, skjønnhetsbloggeren Marianna Hewitt, legenden Jennifer Lopez, Instagrams egen Eva Chen og grunnleggeren av Beauty Blender, Rea Ann Silva. Det er så spennende å høre på den ofte uventede og kronglete veien til der de er i dag. Ekstra stort pluss for den behagelige stemmen til hosten.
  3. The Beauty Closet
    En relativt ny podcast fra GOOP-universet som har fokus på skjønnhet. Det er to redaktører fra GOOP som intervjuer kjente personer innenfor bransjen. Er du interessert i skjønnhet så tror jeg du vil like denne podcasten. Jeg elsker blant annet episoden med Rosemarie Swift, grunnleggeren av sminkemerket RMS.

Har dere noen favoritt-podcaster? <3

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *