KASJMIRKÅPE PÅ BUDSJETT

Det har vært noen nydelige høstdager i Bergen og det har vært så deilig med sol. Jeg må derimot holde ansiktet helt unna solen etter IPL-behandlingen forrige fredag og smører meg med spf 50 hver dag. Jeg har vært så fornøyd med behandlingen så langt og jeg kommer med en video når resultatet er endelig.

Kom gjerne med spørsmål angående behandlingen så kan jeg besvare de i videoen.

Selv om det har vært sol så har det vært veldig friskt så jeg har tatt i bruk alle de gode ullplaggene. Det som er gøy med denne sesongen er å kle seg lag på lag. En varm og god kåpe i et fint snitt redder vintergarderoben. Gjerne en med litt plass så man kan ha flere ullplagg under til de kaldeste dagene.

Jeg elsker kåper i kamel men det er noe så enkelt og praktisk med en grå kåpe. Går til alt og flekker synes ikke så godt, noe som er veldig praktisk.

Kåpen min er i 93 % ull og 7 % kasjmir så den er virkelig supermyk. Jeg synes også den har en veldig fin pris, spesielt med tanke på kvaliteten. Du finner den her.

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *