3 FAVORITTER AKKURAT NÅ

Jeg har fått tre nye favoritter i klesskapet, enkel og fin basic som er perfekt i hverdagen.

1.

Først ut er denne halvpolo-toppen. Jeg liker teksturen i stoffet som gir det lille ekstra og at den er litt gjennomsiktig. Perfekt til å ha ned i skjørt eller bukser siden toppen er tynn og ettersittende. Jeg har også brukt den under en dressjakke. Du finner den her.

2.

Nå som det er kaldere så foretrekker jeg ofte noe med ull eller kashmir som varmer rett på huden. Denne er supermyk og inneholder 70 % ull og 30 kashmir. Så fin og varmer uten å klø. en storfavoritt! Du finner den her.

3.

Det er lite som er så flatterende som omgslagsskjørt og jeg er alltid på jakt etter det perfekte. Elsker det klassiske mønsteret, perfekt til strikkegensere denne høsten. Du finner skjørtet her.

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *