TIPS TIL NATURLIG EYELINER

Eyeliner er et fantastisk produkt for å ramme inn øynene, både til hverdag og fest. Påføring og plassering er nøkkelordet for å få det sånn du vil. Jeg har alltid likt å påføre eyeliner veldig tett på vipperoten for en naturlig innramming av øynene. Men ofte synes jeg det kan være vanskelig å komme tett nok på vipperoten ovenfra og underfra opplever jeg at jeg treffer våtkanten.

Dior Backstage Eyeliner brush 24 og Sensai Eyeliner Pencil Black

Jeg har vel egentlig visst at det var egne sminkekoster som kunne hjelpe meg med dette men det var ikke før denne fra Dior dukket opp i livet mitt at jeg tok det i bruk. Uten å overdrive så revolusjonerte den hele eyelinerrutinen min.

Jeg tar produkt på kosten og kan dermed legge eyelineren supertett på vippekanten, ovenfra og underfra. Her er det viktig å bruke en mykere eyeliner så du får med produkt. Min favoritt er Sensai Eyeliner Pencil Black, den har en ekstremt bra holdbarhet og bra med pigment.

Denne metoden er perfekt for hverdagssminken eller andre anledninger hvor man vil ramme inn øynene på en naturlig måte. En bonus er at vippene ser fyldigere og tettere ut også. Jeg dropper også gjerne maskara for en mykere look.

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *