LANGHELG I PARIS

Det har skjedd mye bak kulissene, men nå er bloggen endelig oppe og går igjen. Jeg tok også en liten oppdatering av designet når den først var nede og jeg håper dere liker det! Jeg holder fortsatt på å teste ut hva som fungerer og ikke, så gi meg gjerne en tilbakemelding.

Forrige fredag reiste jeg til Paris med kjæresten min og vi hadde en fantastisk tur. Jeg hadde booket inn noen steder til lunsj og middag på forhånd, det er alltid litt greit med en plan når det er så få dager. Spesielt når det var hans første tur til Paris. Kanskje du vil bruke noe av det som inspirasjon neste gang du besøker byen.

The Hoxton

FREDAG
Vi ankom Paris relativt tidlig og sjekket inn på The Hoxton. Et nydelig hotell i 2. arrondissement med kule barer, cafeer og restaurant. Det eneste minuset var en litt trist frokost og mangelen på klesskap.
Vi spiste en sen lunsj på hotellet og det var så god mat! Jeg bestilte en salat og truffle fries.

Lunsj Café Rivié
The Hoxton

Vi tok oss en tur i nabolaget og fikk sett det vakre operahuset og en veldig tettpakket metro på vei hjem. Jeg hadde bestilt bord på LouLou kl 19 og da fikk vi akkurat med oss solnedgangen. Det er en nydelig italiensk restaurant på selve Louvre-området. Der er det ingen trafikk og du har en nydelig utsikt over Louvre og Eiffeltårnet. På kvelden ser du det glitre i bakgrunnen. Kan anbefales til både lunsj og middag, god service og god italiensk mat.

LouLou

Etter middagen tok vi turen innom Louvre, de har kveldsåpent hver fredag og det anbefales å dra om kvelden da det er litt roligere. Jeg har vært i Paris så mange ganger men har aldri tatt meg tid til å besøke Louvre. Det er enormt og vi ville få med oss Mona Lisa, det var alt vi rakk på 45 min. Anbefales!

Kveld på Louvre

LØRDAG
Vi endte opp med å spise à la carte frokost i restauranten og det var så mye godt. Nå som jeg er hjemme angrer jeg på at jeg ikke tok pannekakene istedenfor avokadotoasten.

Frokost Rivié

Etter å ha hatt en svett og tett opplevelse med metroen dagen før bestemte vi oss for å teste ut el-syklene Jump. Det er en app med samme konto som Uber og da var det så enkelt å finne en sykkel og scanne den. Jeg hadde aldri trodd at det var så enkelt å bevege seg rundt på sykkel i Paris, spesielt med tanke på trafikken. Men det var en drøm. Nesten alle veier hadde sykkelfelt og vi ble respektert i trafikken. Vi kom oss så raskt fra A til B på el-sykkelen så vi rakk å se Notre Dame, Le Marais og Champs Elysee i løpet av en formiddag.

Hôtel Costes

Til middag hadde jeg bestilt bord på favoritten min Hôtel Costes. Jeg er alltid der når jeg er i Paris, det er litt dyrt men stemningen og maten er bra. Spesielt fredag og lørdag hvis man vil ta noen drinker etterpå. Le Tigre og Spicy Lobster Pasta er favorittene. Ostekaken er også helt himmelsk.

Palais de Tokyo

SØNDAG
Vi var så heldige med været hele helgen og på søndag hoppet vi på Jump-sykkelen for å se Eiffeltårnet. Det var et løp i byen så det var helt kaos men heldigvis litt lettere å komme seg rundt på sykkel. Vi fikk sett Eiffeltårnet tett på men dro ikke opp på grunn av den store køen. Jeg har vært på toppen og synes ikke det er verdt all ventingen skal jeg være helt ærlig.

Monsieur Bleu


En annen favorittrestaurant i Paris er Monsieur Bleu. Den ligger på Palais de Tokyo og har en fantastisk utsikt over Eiffeltårnet. I helgene har de brunsj til kl 16 og vi hadde et bord der kl 14. Det nydelig vær så vi kunne sitte ute. Jeg elsker restauranter som spiller god musikk og skaper en fin stemning og Monsieur Bleu er midt i blinken her. Anbefaler både til brunsj, lunsj og middag.

Processed with VSCO with s2 preset

Etter brunsjen dro vi innom Petit Palais. Det er et museum som er gratis for besøkende og har en kjempefin hage med en koselig kafé. Deretter tok vi turen over Place de la Concorde og gjennom handlegaten Rue Saint-Honoré. Her er det så mye fint å se på fra store luksusmerker som Chanel, Dior og LV men også mer overkommelige merker som Maje og & Other Stories.

Søndagskvelden tok vi et glass i vinbaren på hotellet og spiste på restauranten Rivie. En fantastisk avslutning på en kjempefin helg.

2 comments

  • Hei Emilie!
    Jeg er veldig glad i bloggen din og å lese om din hverdag, super interessant! Synes kanskje designet hadde vært bedre hvis man kunne lese innleggene dine i rekkefølge uten å måtte trykke inn på hvert innlegg, hvis du skjønner? Bare et lite tips <3

    • Hei Siri! Så hyggelig å høre, tusen takk <3<3 Og tusen takk for tilbakemeldingen. Jeg jobber med å få til en egen side på bloggen hvor du kan lese alle innleggene i klassisk bloggform. Klem Emilie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *