H&M X PRINGLE OF SCOTLAND

Annonse i samarbeid med H&M

6X5A6049fxl

Denne uken lanserte H&M sitt samarbeid med Pringle of Scotland, som er kjent for strikk i god kvalitet og fine mønstre. Jeg synes det er en fantastisk fin kolleksjon og jeg er så glad for å kunne samarbeide med H&M rundt denne lanseringen. Jeg har plukket ut noen av mine favorittplagg og den lange strikkekjolen er min store favoritt. Superfin med strømpebukse eller til høye boots og jeg elsker den høye splitten i siden. Jeg har den i str S  og du finner den her.

6X5A5842fxl

Det er så deilig med en lang strikkegenser med høy hals, perfekt for å slenge over jeans eller skinnbuksene. Du finner den her.

6X5A5915fxl

Jeg liker veldig de litt mer sporty plaggene i kolleksjonen og denne hettegenseren er så fin. Du finner den her.

Hvilken er din favoritt? Se hele kolleksjonen hos H&M.

5 comments

    • Hei Emmy! De er fra et merke som heter Strafford men de er vanskelige å finne på nett. Jeg kjøpte de på en liten butikk som heter Entrada i Bergen. Klem

  • Hej Emilie!

    Om du önskar lite förslag på YT-videos (som jag älskar när du gör) så skulle det vara superkul att få se din brun utan sol-process. Du ser alltid så lystrig och härligt brun ut.

    Många kramar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *