HØST + SOMMER

Annonse 

6X5A5983fxl

6X5A5940fxl

6X5A5985fxl

Det nydelige været gjør det mulig å gå for min favorittkombinasjon; strikkegenser og bare ben. Jeg elsker overgangsesongen hvor vi kan blande høstplagg med et hint av sommer. Omslagsskjørtet vet jeg kommer til å bli en stor favoritt denne sesongen. Det er fint til bare ben og sneakers, og veldig fint til strømpebukse og støvletter.

Skjørtet finner du her. Vesken finner du her.

english

The beautiful weather makes it possible to go for my favorite combination; knits and bare legs. I love the transitional season where we can mix autumn items with a hint of summer. I know this wrap skirt is going to be a big favorite this season. It’s so nice together with bare legs and sneakers, and even better with tights and boots.

You can find the skirt here. The bag can be found here.

 

3 comments

  • Hei Emilie✨ Ser du har tipset flere ganger om Atelier Cologne og lurer på hvilken du ville valgt av Oolong Infini og Orange Sanguine nå til høsten? Er sistnevnte litt for sommerlig, kanskje? Har ikke fått mulighet til å lukte på eller teste de enda, men hadde lyst å ta en råsjans og bestille en av de nå som Kicks har 20% på valgfri duft?

  • Hei! Kan du ha et innlegg med hvilke sminkekoster du bruker, hva er dine favoritter og lignende? ? hvilken bruker du til bronzer??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *