MULTIPRODUKTET I SMINKEPUNGEN

Jeg har et produkt i sminkepungen som har kommet for å bli. Det har vært der i mange år og jeg kjøper alltid en ny når jeg går tom. Jeg bruker det som øyenskygge og for å gi farge til ansiktet. Chanel Les Beiges Healthy Glow Sheer Powder er egentlig en lett pudderfoundation. Jeg kjøper det i nr 50 og det fungerer så fint som et solpudder og en matt øyenskygge.

Veldig ofte når jeg får spørsmål om øyenskyggen min så er det dette jeg har på. Jeg bruker en øyenskyggekost for å legge det over hele lokket og opp til globallinjen. Jeg kan også bruke en stor kost for å sveipe over og gi litt dybde til øynene på 1-2-3. Vil jeg ha en mer intens øyenskygge bruker jeg fingrene og presser på. Da blir fargen mørkere og tettere.

Til ansiktet sveiper jeg veldig lett over kinnene og noen ganger i pannen for å få litt farge. Her er nøkkelen å bruke lite produkt og ha en lett hånd så det ikke blir for mye farge. Det er ingen skimmer og jeg elsker fargen.

Har dere noen ønsker for skjønnhetsinnlegg fremover? Jeg blir kjempeglad for innspill<3

english

I have one product in my makeup bag that has come to stay. It has been there for many years and I always buy a new one when I run out. I use it as an eye shadow and to give some colour to my face. Chanel Les Beige’s Healthy Glow Sheer Powder is really a light powder foundation. I buy it in nr. 50 and it works just as well as a bronzer and a matte eye shadow.

Very often when I get questions about my eyeshadow, this is what I’m wearing. I use an eye shadow brush to apply it all over the lid and up through the crease. I can also use a large brush to swipe over and give some depth to my eyes in just 2 seconds. If I want a more intense eye shadow, I use my fingers and press it on. The colour becomes darker and denser.

For my face I swipe very light over the cheeks and sometimes on my forehead to get some color. The key is using very little product and having a light hand so it doesn’t get too dark. There is no shimmer and I love the colour.

Do you have any wishes for beauty posts in the future? I will be so happy for your input <3

7 comments

  • Hei Emilie! Syntes skjønnhetsinnleggene dine er så bra! Jeg skal gifte meg neste august og tenker å gjøre sminken min selv, så skulle gjerne fått tips til “brudesminke”

    • Hei Thea! Tusen takk <3 og gratulerer så mye med bryllup! Jeg har tenkt på dette så mange ganger og aldri fått fingeren ut når det er brudesesong. Jeg er jo ingen makeupartist men det kunne absolutt vært veldig gøy med noen sminketips til brud. Når tenker du dette ville vært aktuelt? Klem

  • Ser på youtube at parfymevideoer ofte får flere views enn sminke, veldig populært. Men jeg vet ikke om folk leser blogger annerledes. Selv får jeg aldri nok av innlegg og videoer med parfymetesting, reviews og annen interessant informasjon. Det kommer jo nye, spennende dufter hele tiden. Og mange av oss liker å skifte mer eller mindre ofte, ikke minst når årstidene skifter. Likte godt posten ditt om Atelier cologne, ble inspirert til å kjøpe en selv. Så hvis du har noe mer i den kategorien… 🙂

    B.

    • Hei Birgitte! Tusen takk for innspill. Det har jeg aldri sett på før men nå må jeg sjekke det ut 🙂 Jeg elsker duft så det kan være et supert tema. Klem <3

  • Hvor er blusen fra? Den var helt nydelig på deg. Av skjønnhetstips så lurer jeg på om du har noen råd eller produkter å anbefale mot rødhet i huden? Sprengte blodkar o.l.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *