SKJORTEKJOLE

Inneholder annonselenkerWrap Shirt dress Nelly

Da var det mandag igjen! Jeg brukte helgen på å slappe av, trene og lande litt etter turen til Paris og Oslo. Jeg var i Paris for å feire Atelier Cologne sitt 10 års jubileum. Atelier Cologne har blitt en av mine favorittmerker når det kommer til parfyme og jeg var så glad for å reise på tur med de. Hvis du ikke har testet duftene enda så kan jeg virkelig anbefale de, du finner de på Gimle Parfymeri i Oslo og KicksDet ble en kort tur til vakre Paris men jeg skal tilbake om to uker sammen med kjæresten min. Det gleder jeg meg så mye til!

Shirt dress Nelly
Dere som har fulgt meg en stund vet hvor glad jeg er i skjortekjoler og knyting. Når dette kommer i samme plagg blir jeg så glad! Dette er i mine øyne den perfekte skjortekjolen for høsten. Den er litt kort så jeg vil anbefale deg å ta en større størrelse hvis du har lang overkropp som meg. Jeg har den i S men kunne gjerne hatt den i M. Ellers så er den kjempefin over tynne/tette strømpebukser, jeans og skinnbukser. Du finner den her.

Wrap Shirt dress Nelly

P.S. Den kommer også i hvit!

Ha en nydelig mandag videre <3

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *