JEG TAR RENSERUTINEN TIL ET NYTT NIVÅ

Annonse i samarbeid med FOREO

6X5A5103fxl

Jeg får veldig mange spørsmål rundt hud, spesielt etter tips til hvordan man kan holde huden ren og glødende. Som jeg har skrevet om før så er dette med hud et komplekst tema som må takles på flere områder. Huden din blir påvirket av alt i fra kosthold til hudepleierutiner. Det er mye man må teste seg frem på for å finne ut hva som fungerer for deg og din hud. Når det kommer til mat så er sukker, meieriprodukter, hvitt hvetemel og alkohol er generelt verstingene. Jeg prøver å begrense inntaket på alle disse og jeg merker en forskjell på huden.

En ting som har vist seg å utøve en stor forskjell er renserutinen. I løpet av en dag får vi masse skitt og smuss i ansiktet, uavhengig om vi bruker sminke eller ikke. Sammen med døde huceller så kan dette tette igjen porene og det kan oppstå hudormer og kviser. I de fleste tilfeller gjør faktisk ikke rensen en god nok jobb alene.

6X5A5214fxl

Foreo er et svensk merke som er kjent for sine innovative silikonbaserte ansiktsbørster. Jeg har testet den nye LUNA mini 3 og jeg er helt hektet. Den lille saken er dekket av silikonknopper på begge sidene, en for hele ansiktet inkludert sensitive områder og en litt grovere for t-sonen. Pulseringen gjør at smuss, døde hudceller og sminke fjernes enda mer effektivt uten å irritere huden.

Ansiktsbørsten kan kobles til appen FOREO og der kan jeg bestemme intensiteten og varigheten. Her kan produktet registreres på en egen profil og det er enda enklere å holde styr på garantien, så smart! Har jeg rotet bort LUNAen kan jeg også finne den ved hjelp av appen.

6X5A5093fxl

Du trenger ikke appen for å bruke ansiktsbørsten, det er bare å aktivere den via knappen på baksiden. Et trykk gir en 60 sekunders rensemodus og to trykk gir en effektiv Glow-modus på 30 sekunder. LUNA mini 3 er 100% vanntett og det er veldig greit å ta kunne ta den med inn i dusjen. Etter trening er det lurt å kjøre en rens i dusjen og da bruker jeg Glow-modusen. Huden kvitter seg med avfallstoffer når vi svetter under trening og da er det bra for huden å bli kvitt disse med en gang.

6X5A5208fxl

I en vanlig kveldsrutine fjerner jeg sminken med en sminkefjerner og så går jeg over på rens. Når jeg påfører rensen med LUNA mini 3 føler jeg at huden blir mye renere og mykere. Jeg liker å bruke en rens som skummer litt men du kan fint bruke din favorittrens som passer best til huden din. Jeg jobber litt ekstra på haken og nesen, det er der jeg får flest hudormer og tilstoppede porer.

Når huden blir renset så grundig som den blir med LUNA mini 3 så vil hudpleieproduktene kunne trekke enda bedre inn i huden. Det vil si at du får enda bedre nytte av de effektive ingrediensene i hupleieproduktene. Huden blir rett og slett sunnere og jevnere ved bruk av FOREO LUNA mini 3.

Les mer om nyheten FOREO LUNA mini 3 her.

2 comments

  • Hei! Du har alltid en utrolig fin brunfarge slik som på bildene her. Tar du sol eller er det selvbruning? Isåfall, hvilken selvbruning bruker du? Klem

    • Hei Ma! Jeg fikk en liten boost på slutten av sommeren når jeg var i Antibes i august. Nå begynner brunfargen å falme så jeg har brukt litt selvbruning, jeg har brukt St. Tropez Self Tan Purity Bronzing Water Mousse. Den gir ikke så voldsom farge men en sunn glød. Jeg vil ikke anbefale å ta sol, det er forskning som viser at det er mye farligere enn å oppholde seg i solen. Klem Emilie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *