TRANSPARENT

6X5A5667fxl

6X5A5715fxl

6X5A5731fxl

Jeg fikk så mange spørsmål om denne kjolen på IG. Den er fra Zara og er veldig transparent. Kanskje litt for transparent for å bare bruke BH under, men den er så fin å ha over bukser eller en enkel kjole. Du finner den her.

I dag har vært en sånn dag når ingenting går helt veien. Bare småting hele tiden som å miste et egg på kjøkkengulvet, kjøre bak noen som holder 50 km når det er 70 eller glemme bilnøklene i garderoben på Barry’s. Det er som om man kjenner at det blir en sånn dag helt fra man står opp. Jeg er glad for at dagen er snart over og morgen reiser jeg til Paris!! Jeg gleder meg så mye til to dager i favorittbyen. Jeg reiser med Atelier Cologne, det er et event i morgen og workshop på torsdag. Flyet mitt går kl 06:00 og jeg må opp grytidlig i morgen.

Nå har jeg bare den forferdelige pakkingen igjen og så må jeg hoppe i seng for å få meg noen timer søvn. God natt!

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *