SÅPETE BRYN

SOAP BROWS

Jeg føler at bryn er en evig kamp. De har sine gode dager og de har sine dårlige dager. Jeg prøver å gi de ekstra pleie med serum eller Castor Oil og går jevnlig til Brow Rehab for farge og fasong. Jeg tester meg igjennom uendelige produkter som skal få de til å se naturlig perfekte ut. Som om det finnes.

SOAP BROWS

Jeg har sett utallige vakre videoer på Instagram hvor de forvandler brynene med såpe. Ja, for noen av dere som ikke har fått med dere denne trenden så er det såpe. Jeg har i mange måneder prøvd og feilet, for så å legge produktet bak i en skuff. Jeg bestilte meg nemlig Soap Brows sin egen såpe som er klar og visstnok perfekt til bryn. Du kan egentlig bruke hvilken som helst stykke såpe men det er et pluss at den er gjennomsiktig. Såpen skal gi en ekstremt god holdbarhet så du kan forme brynene slik du vil og det sitter.

SOAP BROWS

Etter å ha sett nok en sminkevideo på IG så bestemte jeg for å teste det ut igjen. I dag følte jeg at det gikk bedre enn alle de andre gangene, men jeg sliter fortsatt med å holde de oppe. Jeg har veldig lange brynshår så jeg kan se litt vill ut hvis jeg tar de rett opp. Jeg må også finne en teknikk som ikke ødelegger hudsminken, jeg har en tendens til å gre opp i fem cm i pannen.

Har dere testet såpe i brynene eller har dere noen andre favorittprodukter til bryn?

3 comments

  • Aldri hørt om denne såpen til bryn 🙂 Jeg holder meg til brow rehab, og burde egentlig bruke castor oil litt oftere så takk for påminnelsen:)

    Hvor er forresten den sorte toppen din fra? Ha en strålende dag!!

    • Hei Hege! Jeg mener jeg har brukt Chanel sin Les Beige pudder i nr 50 som øyenskygge. Den er helt matt og har en veldig fin bruntone. Påfører den med øyenskyggekost og så bygger jeg på med fingrene akkurat på øyelokket. Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *