PREMIUM BASIC

Innlegget inneholder annonselenker

 

Mange av mine favorittplagg i garderoben er fra H&M Premium Quality. Det er en kolleksjon nesten utelukkende selges på nett og den består av kvalitetsmaterialer som kashmir, ull, skinn og silke. Jeg er alltid på utkikk etter deilige plagg i ull og kashmir. Denne kortermede genseren i kasjmir har jeg brukt gjennom hele våren og sommeren, nå er den perfekt under kardigans og blazere. Her er noen av mine favoritter fra Premium Quality som passer perfekt inn i høstgarderoben:

Hmpremium1

Skjørt i silkemiks //  Ribbestrikket genser // Lue i kasjmir // Pologenser i kasjmirmiks // Rosa kasjmirgenser


hmpremium2
Grå ullkåpe // Rød kasjmirgenser // Skinnbukser // Silkeskjorte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *